En ny start

Publisert av Heidi den

Jeg hadde planer om å pusse opp nettsidene mine litt, for jeg begynte å oppleve noen småproblemer, men da det viste seg at jeg var blitt hacket, var den enkleste løsningen å slette alt og begynne på nytt.

Som med så mangt var det en ergerlig velsignelse. Ergerlig fordi det krevde mye arbeid og et par netter hvor jeg helt glemte tiden og ikke la meg før i femtiden, men en velsignelse fordi det hele fikk meg til å gjøre noen nødvendige endringer jeg ellers ikke ville gjort. Ja, i hvert fall ikke med det første. Men nok om det.

Foruten et helt nytt design, har jeg opprettet et nyhetsbrev. Der vil jeg sende ut varsel om nye blogginnlegg, dele nyheter om skriveriene mine og gi bort gratisressurser etterhvert som jeg lager dem.

Første ut er et arbeidshefte som heter Øvelser i takknemlighet – En 21-dagers utfordring. Det er en PDF som enten kan fylles ut digitalt, eller skrives ut og fylles ut for hånd, og meningen er at man hver dag i 21 dager skriver ned minst tre ting en er takknemlig for ved dagens tema, men det går selvsagt også an å ta alle oppgavene i én jafs.

 


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Du aksepterer denne bruken ved å fortsette å bruke nettsidene.   Les mer