Nyttårsforsett 2023

Publisert av Heidi den

I flere år hadde jeg konkrete nyttårsforsetter, slike man på slutten av året kan krysse av for om en har utført eller ikke, og etter at jeg begynte å velge forsetter jeg faktisk ønsket meg, gikk det ganske bra. Jeg har selvfølgelig satt meg massevis av mål om å slanke meg eller å begynne å trene eller andre kjedelige greier, men dette var mål jeg tenkte jeg burde ha, mer enn noe jeg egentlig hadde lyst til i seg selv. Det var mål jeg satte meg av skam, og derfor lyktes jeg heller aldri med dem.

Men ett år bestemte jeg meg for å bake mine egne brød, fremfor å kjøpe. Det var noe jeg hadde lyst til, for jeg ønsket å lære mer om brødbaking, jeg var nysgjerrig på nye oppskrifter, og jeg hadde lyst til å gjøre mer med hendene. Det ble baguetter, ciabatta, tortilla, pita, naan, ørten varianter av norske grovbrød og mer til. Jeg endte vel opp med å kjøpe en håndfull brød det året, men jeg var fornøyd.

Etter hvert ble nyttårsforsettene litt mer vage, mer som et slagord eller en rettesnor gjennom året, som det året jeg hadde bestemt meg for å være modig og ni måneder senere satt i et møte og måtte innrømme for meg selv og sjefen at jeg var kommet på helt feil hylle. Sjenerte og innadvendte meg jobbet nemlig i resepsjonen på en videregående skole, og det var virkelig ingen oppskriftpå suksess!

I år fortsetter jeg med det litt vage. Jeg har ført det inn i forsiden på almanakken min, og jeg vil også dele det med dere:

Jeg vil leve nær og følge Gud. Jeg vil lyse av hans lys, leve ut hans plan og fullt og helt omfavne alle gavene han har gitt meg. I kjærlighet og tjeneste. Til glede og velsignelse.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Du aksepterer denne bruken ved å fortsette å bruke nettsidene.   Les mer